Let op: helaas hebben we leveringsproblemen

alle pre-orders zijn vertraagd en worden z.s.m. geleverd.

Bedankt voor jullie geduld.

Levertijd 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verlanglijstje

Over ons

Slipstop

Slipstop met vrolijke, gekleurde prints en anti-slipzooltjes bestaat sinds 2014. Slipstop is verkrijgbaar in 16 landen en vanaf 2017 ook in Nederland. Slipstop is zowel veilig en comfortabel als kleurrijk en stijlvol. Een musthave voor ouder en kind.

Pemra

Dat Slipstop zo belangrijk zou worden voor mijn gezin had ik nooit gedacht. Het voelt niet als werk, eerder als een 3e kind 🙂

We zijn er met het hele gezin echt elke dag mee bezig. Zelf kunnen we ons geen dag voorstellen zonder Slipstop. We hebben ze in de badkamer, in de woonkamer, bij het kdv en voor de zwemlessen.

Mijn kinderen Semih en Zahra betrek ik veel bij mijn bedrijf, zij zijn de reden waarom we Slipstop verkopen. Zonder mijn kinderen was dit nooit op mijn pad gekomen.

Liefs,
Pemra

Wholesale

Als je interesse hebt om Slipstop te verkopen in jouw winkel stuur dan een mail naar info@jep-agenturen.com we horen graag meer over jou en je winkel.

Wat zijn slipstops?

Slipstop is een lichte, waterafstotende, elastische schoen met antislipzool in kleurrijke designs. Je kind krijgt geen zweetvoeten door het ademende materiaal.De schoenen zijn gemakkelijk aan en uit te doen en gemaakt van een snel drogende, UV beschermende stof.

Follow us
TOP

WINKELMAND 0